Mijn werkwijze

vrijblijvende kennismaking
3 meetings
tips & tricks
hulp bij geboorteplan
onbeperkt contact
vanaf week 38 24/7 on call
bij bevalling aanwezig
afrondende terugblik

Wanneer jullie contact met mij opnemen plannen we eerst een kennismakingsgesprek in. Ik ontmoet jou en je partner graag samen bij jullie thuis. In dit gesprek kunnen jullie aangeven wat jullie wensen zijn en vertel ik wat ik voor jullie kan betekenen. Het is een ontspannen, oriënterend gesprek om te voelen of het klikt.

 

Als dit gesprek is geweest en jullie willen mijn steun als doula, dan plannen we de volgende afspraken in. Voor week 37 van je zwangerschap komen we 3 keer samen. Deze afspraken van 1,5-2 uur zijn nog steeds bij jou thuis, maar kunnen ook plaatsvinden in de natuur of een café als je dit een keer liever hebt. Daarnaast kun je me onbeperkt contacten via email of telefoon (bellen & whatsapp).

 

Wat bespreken we dan allemaal in die afspraken? Het is maar net waar je behoefte aan hebt of vragen over hebt op dat moment in je zwangerschap. Misschien heb je vragen over de bevalling en wat je kan verwachten of wil je informatie over houdingen, massagetechnieken en adem. Ik help je daarnaast bij het opschrijven van jullie geboorteplan, zodat je weet wat je opties zijn en wat jouw wensen zijn. Wanneer je dat fijn vindt ga ik graag een keer mee naar jouw verloskundige om kennis te maken, bijvoorbeeld wanneer je het bevalplan met hem/haar bespreekt.

 

Vanaf week 38 sta ik 24/7 voor jullie on call en kunnen jullie mij bellen wanneer de bevalling is begonnen. Zodra jullie mij er graag bij willen hebben, kom ik zo snel mogelijk naar jullie toe. Ik blijf vervolgens bij jullie tot en met de geboorte van jullie kindje. Ook daarna blijf ik nog graag een paar uur, totdat alles weer wat geland is en jullie gesetteld zijn.

 

Ter afronding kom ik nog 1 keer langs om de bevalling te bespreken. Deze terugblik plannen we ergens in de eerste maand in, wanneer jullie daar aan toe zijn. Als er in de kraamtijd behoefte is aan meer contact, een massage of je hebt ergens vragen over, dan help ik je ook hierbij graag.

 

Natuurlijk is ieder mens uniek en zo kun jij andere wensen hebben. Mocht dit zo zijn dan kunnen we dit bespreken in het kennismakingsgesprek, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jullie als doula het beste kan helpen.

Standaard pakketprijs: €995

Andere mogelijkheden

Wel mijn hulp bij de voorbereiding, maar liever geen doula tijdens je bevalling? Of wil je juist vaker met mij afspreken buiten het standaardpakket? Ook dan sta ik voor je klaar.

 

Het is mogelijk om een losse sessie met mij in te plannen, om zo samen een pakket op maat te maken. Dit kan zowel op voorhand als tijdens onze samenwerking. Voor een losse afspraak reken ik een uurtarief van €50.